Κατερίνα Καραβάτου: Και εγώ και ο Κρατερός έχουμε ζήσει στιγμές στη ζωή μας που δεν ήταν εύκολες

Για μια ακόμη σεζόν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου μας κρατούν συντροφιά μέσα από την εκπομπή τους στο Star «Στη φωλιά των Κου Κου».

Πώς νιώθουν με την απόδοση της εκπομπής;

«Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοση της εκπομπής, αλλά είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι γιατί μπορέσαμε φέτος να εξελίξουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει την περσινή σεζόν και βλέπουμε ότι αυτό έχει ανταπόκριση στον κόσμο», εξήγησε ο Κρατερός στο secret.

Όσο

για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Κατερίνα μίλησε ξεκάθαρα, τονίζοντας πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα για όλους: «Νομίζω ότι η τηλεόραση ακολουθεί αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία. Είμαστε και εμείς σε αυτήν τη φάση, αλλά πιστεύω -και είναι ωραίο να ακούγεται- ότι είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους, που μπορούν να κάνουν τα πράγματα που αγαπούν και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Και αν μπορώ να δώσω μια ευχή, είναι οι άνθρωποι να κάνουν κάποια πράγματα τα οποία αγαπούν, εκφράζονται μέσα από αυτά και τους κάνουν να νιώθουν δημιουργικοί. Αυτό, βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο. Και εγώ και ο Κρατερός έχουμε ζήσει στιγμές στη ζωή μας που δεν ήταν εύκολες. Στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο και, αφού δεν είναι τίποτα δεδομένο, είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια σιγουριά και μια ασφάλεια», εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα