Καταγγελία: Βάζουν 55χρονους αστυνομικούς σε μηχανές για να ενισχυθεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών (ΑΣΠΑ) Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστηρίζει στη σχετική καταγγελία της, η ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη γίνεται με αστυνομικούς "50 53 55 και 57 χρόνων και με συναδέλφους που βρίσκονται σε αναρρωτική".

"Διαδίδουν

λοιπόν στα ΜΜΕ ότι ενίσχυσαν την ΔΙΑΣ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ουσιαστική ενίσχυση", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί στην ανακοίνωσή τους εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους και στρέφουν τα βέλη τους κατά παντός υπευθύνου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Στην Θεσσαλονίκη κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα

Μετά την επίσκεψη του Υπουργού διατάχθηκαν τρίμηνες αποσπάσεις από ειδικές υπηρεσίες για ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ

Έχοντας πλέον ελεγχθεί και οι αιτήσεις θεραπείας μπορούμε επίσημα να καταγγείλουμε την ενίσχυση της ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης με συναδέλφους 50 53 55 και 57 χρόνων και με συναδέλφους που βρίσκονται σε αναρρωτική

Διαδίδουν λοιπόν στα ΜΜΕ ότι ενίσχυσαν την ΔΙΑΣ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ουσιαστική ενίσχυση Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Και αν οι Διοικητές εκ του πονηρού τους πρότειναν(Οφείλουμε να τους "συγχαρούμε" για το κριτήριο επιλογής τους)

Το αρχηγείο δεν είδε τις προτάσεις;

Και αν την πρώτη φορά έγινε ξαφνικά στην εξέταση των προσφυγών δεν είδα ποιοι επιλέχθηκαν; Ο υπουργός μπορεί να θέλει αλλά από ότι φαίνεται το "σύστημα" έχει βαθιές ρίζες.... ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης

Δίπλα στον συνάδελφο"

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταγγελία, Βάζουν 55χρονους, ΔΙ ΑΣ,katangelia, vazoun 55chronous, di as