Κάσσος: Ας κερδίζουμε και δεν μας νοιάζει τίποτα - Γουστάρω όταν φωνάζει ο κόσμος

Ο Πασχάλης Κάσσος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη επί της Σπάρτης, στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό και στον κόσμο που βοηθάει αυτόν και τους συμπαίκτες του, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107,4 FM:

Για το παιχνίδι με την Σπάρτη:

"Η ομάδα δεν δέχεται φάσεις. Βγαζουμε ευκαιρίες στην επίθεση αλλα δεν πετυχαίνουμε το εύκολο γκολ.

Αυτο ειναι που πρέπει να αλλαξουμε. Αν βαζουμε γρήγορα τέρματα μετα θα ειναι πιο ευκολα τα πράγματα. Για τους διαιτητές, μακάρι να βρουν οι αρμόδιοι τι φταίει και να το αλλαξουν. Το γκολ ηταν καθαρό. Μας εκνευρίζει να μην μας αντιμετωπίζουν δίκαια γιατι είμαστε Άρης και θελουμε το 50-50. Δεν μας παίρνει όμως απο κάτω, συνεχίζουμε και θα έρθουν και τα γκολ και οι εύκολες και άνετες νίκες.

Πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε πολλους παίκτες και θα ανταπεξέλθουμε. Εχουμε καλή ομάδα. "

Για τους νέους παίκτες και τον ανταγωνισμό:

"Γίνεται μία "μάχη" στην προπόνηση, ολοι οι παίκτες της ομάδας είναι ισάξιοι. Ειναι στην κρίση του προπονητή να κρίνει ποιος είναι πιο έτοιμος για το καλό της ομάδας.

Οταν δεν πας καλα πρέπει κατι να αλλαξει ατομικά, δουλεψα παραπανω και περίμενα την ευκαιρία από τον προπονητή μου, για να βοηθήσω οσο μπορω την ομάδα. Ολοι μαζί πρέπει να βγάλουμε αυτοματισμούς, εκει θελουμε δουλεια ακόμη. Δεν πιστεύω οτι δεν μπορουμε να βαλουμε την μπάλα στα δίχτυα, ειναι ευκολο σημείο το γκολ, θα έρθει όμως η ώρα που θα τα βάζουμε και θα περνάμε πιο άνετα από τα παιχνίδια. "

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο χθεσινό παιχνίδι:

"Και εμείς απορούμε, του μιλουσαμε στην ώρα του παιχνιδιού, αλλά τίποτα. Δεν πειράζει. Ας είμαστε εμείς δυνατοί και να κερδίζουμε και δεν μας νοιάζει τίποτα".

Για τον κόσμο:

"Η ώθηση του κόσμου στο Β ημίχρονο, αν έχουμε χαλαρώσει, μας ξυπνάει. Μας βοηθάει αρκετά. "

Για την θέση του στον αγωνιστικό χώρο:

"Όπου και να με βάλει ο προπονητής δεν έχω πρόβλημα. Περισσότερο παίζω στα εξτρέμ. Δεν είμαι φορ, απλά παίζω για να πρεσσάρω τα στόπερ ψηλά. Για να κερδίσουμε μπάλες. Αν παίζουμε στην έδρα μας και έχω χώρο μπροστά φεύγω στην κόντρα.

Όλες οι ομάδες έρχονται αμυντικά και πρέπει να βρούμε τους αυτοματισμούς ώστε να σπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Ο προπονητής μας δουλεύει κάθε μερα για αυτο. "

Για το παιχνίδι με τον Πανσσεραϊκό:

"Ειναι μια δύσκολη ομάδα, κανενα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς θα πάμε για την νίκη κοντρα σε μια ιστορική ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν είμαστε καλα εμείς από την μεριά μας δεν φοβόμαστε κανέναν. Πρέπει να τους τελειώνουμε όλους από την αρχή. Αυτό είχαμε πει και συνεχίζουμε να λέμε στα αποδυτήρια. Αυτό ψάχνουμε σαν ομάδα. Οταν παίζουμε στην έδρα μας και ακουμε τον κόσμο να φωνάζει γουστάρουμε, και εγώ προσωπικά γουστάρω περισσότερο. Δεν θέλω να αφήνω καμία φάση οταν με ωθεί ο κόσμος. "

"Πιστεύω πως έχουμε πολύ δυνατή ομάδα, με εμπειρία. Μπορεί να μην παίζουμε τόσο ωραία, όσο θα θέλαμε, όμως είμαστε σφιχτή ομάδα και κάνουμε αυτό που πρέπει. Αν είμαστε σωστοί θα είμαστε πρώτοι στο τέλος. "

Keywords
Τυχαία Θέματα