Καρέρα: Δεν έχω αποφασίσει για ενδεκάδα - Εσένκο: Φυσιολογικό το πριμ για ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά σημείωσε: «Δεν έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα του δεύτερου αγώνα. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτώ. Στη σημερινή προπόνηση θα δούμε τη διάθεση των παικτών. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προχωρήσουμε στη

διοργάνωση. Θα λάβουμε υπ’ όψιν τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, για να μην επιτρέψουμε να συμβούν ξανά, αύριο».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του στον πρώτο αγώνα: «Έχουμε καταλάβει τι πήγε λάθος. Σήμερα, θα επανεκτιμήσουμε τον αντίπαλο και θα δουλέψουμε στο γήπεδο αυτές τις μικρές διαφορές που κάναμε λάθος. Αυτή είναι η δουλειά μας. Να παρέχουμε επιλογές για την ομάδα, να μην κάνουμε λάθη και να δείχνουμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στον ΠΑΟΚ. Ανησυχώ για την ομάδα και θα προσπαθήσω να βάλω μια ομάδα που θα μπορεί να νικήσει», απάντησε ο Καρέρα.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε ένα γρήγορο γκολ, απάντησε: «Εμείς στοιχηματίζουμε στη νίκη. Δεν έχει σημασία αν σκοράρουμε στο ξεκίνημα του αγώνα ή στο τελευταίο λεπτό. Για εμάς, το σημαντικό είναι η νίκη».

Για τον Μαξιμένκο και τις εμφανίσεις του: «Ο Μαξιμένκο είναι ήρεμος. Έπαιξε καλά την Κυριακή κόντρα στην Άνζι. Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη, τα λάθη του τερματοφύλακα πάντα φαίνονται περισσότερο και το πληρώνουν με τα γκολ που δέχονται. Πιστεύω ότι είναι έτοιμος. Επαναλαμβάνω πως όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Από την στιγμή που βρίσκεται στην ενδεκάδα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί».

Εσένκο: Φυσιολογικό να έχει πριμ ο ΠΑΟΚ,

Ο δεξιός μπακ της Σπαρτάκ Μόσχας, Αντρέι Εσένκο, ήταν αυτός που τοποθετήθηκε από πλευράς παικτών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πρέπει να κερδίσουν, ενώ σημείωσε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Αυτό συμβαίνει όταν πρέπει να σκοράρεις εσύ και τελικά σκοράρει ο αντίπαλος. Πρέπει να αποβάλλουμε τα λάθη μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Μετά, όλα θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο για εμάς. Δεν έχω διαβάσει ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν ένα εκατομμύριο ευρώ αν προκριθούν. Είμαστε η Σπαρτάκ και πρέπει να κερδίσουμε. Είναι φυσιολογικό να έχουν μία οικονομική τόνωση».

Για τη μη συμμετοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ανζί: «Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία για ένα διάλειμμα, ούτως ώστε να μπορούν όλοι να βρουν τη φόρμα τους. Υποστηρίξαμε το Ρασκάζοφ, έπαιξε καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα