Καρέλης: Θα πάμε να κερδίσουμε στην Ουγγαρία- Τι δήλωσαν Κάνιας και Μπίσεσβαρ

Στη κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Νίκος Καρέλης μετά την ήττα με 0-2 από τη Βίντι στην Τούμπα, δίνοντας σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Να πιέσουμε τον αντίπαλο στις γραμμές του. Ηταν όμως καλά κλεισμένοι, μας είχαν διαβάσει καλά και χωρίς να μας απειλήσουν ιδιαίτερα

μας έβαλαν δύο γκολ», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν κάναμε κλασσικές ευκαιρίες, πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να δούμε πως θα τα διορθώσουμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να μπεις στο παιχνίδι, είχαμε θέληση, όμως δεν μας βγήκε τίποτα. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό, να δούμε τη συνέχεια».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης, απάντησε: «Ολα είναι ανοικτά. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα δουλέψουμε περισσότερο, θα διαβάσουμε καλύτερα τον αντίπαλο και θα πάμε να κερδίσουμε στην Ουγγαρία να πάρουμε πάλι το πλεονέκτημα».

Κάνιας: Μπορούμε ακόμα την πρόκριση

Ο Χοσέ Κάνιας, μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι και τόνισε πως ο Δικέφαλος έχει ακόμα την δυνατότητα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε καλά μεταφέραμε καλά τη μπάλα είχαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος από ένα πλάγιο έβαλε γκολ και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο πέτυχε και δεύτερο γκολ.Είχαν δύο ευκαιρίες και μπόρεσαν να πετύχουν δύο γκολ».

«Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ αλλά ήταν αρκετά δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τον εάν πιστεύει πως μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια και θα πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε»

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από την σημερινή αναμέτρηση: «Κρατάμε την νοοτροπία και το ίδιο αγωνιστικό προφίλ που έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε πάντα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε».

«Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε στην Ουγγαρία παρότι θα είναι ένα δύσκολο ματς»

Μπίσεσβαρ: Εμείς και η Τσέλσι θα προκριθούμε

Την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στην επόμενη φάση τoυ Europa League εξέφρασε με δηλώσεις μετά την ήττα από τη Βίντι στην Τούμπα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι δεν αντιδράσαμε μετά τα γκολ που δεχθήκαμε. Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός. Δεν μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βίντι και θα πάμε στην Ουγγαρία για να νικήσουμε. Θεωρώ σίγουρα ότι θα περάσουμε εμείς μαζί με την Τσέλσι στην επόμενη φάση».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα που θα ρθει για να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι αλλά και πάλι εμείς στοχεύουμε στη νίκη. Είμαστε και οι δύο αήττητοι αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα