Καλυψώ Γούλα προς ΣΥΡΙΖΑ: Με συκοφαντείτε- Είμαι άμισθη Πρόεδρος στο Καυτανζόγλειο (VIDEO)

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του Καυτανζογλείου και πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώς Γούλα, προκάλεσε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο “Πρώτοι με διαφΘορά” το οποίο παρουσιάζει στελέχη της ΝΔ που έχουν καταλάβει θέσεις ευθύνης επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ προηγουμένως υπήρξαν υποψήφιοι με το κόμμα.

Η κα Γουλα εμφανίζεται στο βίντεο, με την υποσημείωση ότι έχει διορισθεί στη θέση της Προέδρου του Καυτανζογλείου.

Σε σχόλιό της στο facebook, η ίδια σημειώνει ότι “η διασταύρωση στοιχείων πριν από τη δημοσιοποίηση πολιτικών σποτ κρίνεται απαραίτητη, αν ένα κόμμα θέλει να λέγεται και κυρίως να είναι σοβαρό”. Επισημαίνει δε ότι η τοποθέτηση του ονόματός της σε πολιτικό σποτ με τίτλο “Πρώτοι με διαφθορά” αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς της.

“Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στη θέση της προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου εθνικού σταδίου, είμαι ΑΜΙΣΘΗ! Δηλαδή δε λαμβάνω μισθό, ούτε αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις.

Άρα κανένα βόλεμα και καμία διαφθορά, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί να πέφτετε από τα σύννεφα, καθώς ήσασταν μαθημένοι στα δικά σας βολέματα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που πραγματικά πιστεύουμε στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και ζούμε από την εργασία μας” καταλήγει η κα Γούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλυψώ Γούλα, ΣΥΡΙΖΑ, - Είμαι, Πρόεδρος, Καυτανζόγλειο VIDEO,kalypso goula, syriza, - eimai, proedros, kaftanzogleio VIDEO