Καλυψώ Γούλα: Δεν υπάρχει έλλειψη δημοκρατίας στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Απάντηση σε όσα αναφέρθηκαν περί έλλειψης δημοκρατίας στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συζήτηση για τα τραπεζοκαθίσματα στη νέα παραλία, έδωσε η πρόεδρος του συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Η κ. Γούλα σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους τόνισε πως το θέμα για τα τραπεζοκαθίσματα μπορεί να ψηφίστηκε αργά τα μεσάνυχτα, ωστόσο δεν υπήρξε σκοπιμότητα ούτε επηρέασε την ψηφοφορία

καθώς ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που έλειπαν τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και της αντιπολίτευσης δεν ήταν ικανός για να την επηρεάσει.

Όπως εξήγησε είχε προβλέψει να τα βάλει στην αρχή της λίστας των θεμάτων, τόσο την κανονιστική για την Αγίας Σοφίας όσο και για τα τραπεζοκαθίσματα στη νέα παραλία, ωστόσο η συζήτηση για άλλα θέματα όπως το 12ο δημοτικό σχολείο πήγε αρκετά πίσω τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Μάλιστα στις αρχές Αυγούστου αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Κοινοχρήστων Χώρων, στην οποία συμμετέχουν 14 μέλη από τη διοίκηση του δήμου, την αντιπολίτευση, τους φορείς της πόλης, εκπρόσωποι ομάδων πολιτών και εκπρόσωποι ατόμων με αναπηρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα