Κάκαλης: Έχουμε παίκτες αγωνιστές, είμαι υπερήφανος για τον Άρη

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τη δουλειά που γίνεται φέτος, αλλά και το εάν διατηρεί σχέσεις με παίκτες των «κιτρινόμαυρων», μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Libero 107,4»:

Για το παιχνίδι: «Δεν είμαι στεναχωρημένος, είμαι υπερήφανος από το χθεσινό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. 10 φορές να παίξουμε με τα Γιάννενα - 10 φορές θα κερδίσουμε. Ήταν πολύ καλή εμφάνιση,

νιώσαμε όμορφα, το πρώτο 35λεπτο ήταν από τα καλύτερα του Αρη. Αυτοί που έχουν παίξει ποδόσφαιρο, ξέρουν πως όταν δεν έχεις ρυθμό, έχεις πρόβλημα στην απόδοση. Για να αποκτήσεις ρυθμό χρειάζεσαι 60λεπτο. Τα Γιάννινα χωρίς ευκαιρία μας έκαναν γκολ. Μένει μια μικρή τσαντίλα. Αυτοί οι παίκτες θα έπαιζαν στο κύπελλο, θα υπήρχε τονωτική διάθεση και στα εισιτήρια, λόγω ενός μεγάλου παιχνιδιού το οποίο μπορεί να ερχόταν. Από την στιγμή όμως που δέχθηκε η ομάδα ένα τόσο κρύο γκολ δεν ήρθε η πρόκριση και πλέον μόνος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Άλλαξαν πολλά πράγματα, γίνεται προσπάθεια και το βλέπουμε φέτος. Αρης είσαι πάντα! Είτε είσαι στην ομάδα είτε βλέπεις από έξω».

Για την δουλειά που γίνεται στον Αρη: «Η αλλαγή είναι 180 μοιρών. Έχουμε παίκτες αγωνιστές. Ένας παίκτης αν κάνει 2-3 τάκλιν το γήπεδο σηκώνεται. Ο Αρειανός θέλει να βλέπει προσπάθεια. Θα έρθει όμως και το κακό αποτέλεσμα και εκεί πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Δεν γίνεται να κάνεις 34 νίκες. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Τα πρωταθλήματα παίρνονται από τα μικρά Ματς. Αυτά που λες ότι "τα έχεις". Στο ντέρμπι ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος 100%, ενώ αυτά τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Και αυτά θα μας δώσουν το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Δεν υπάρχει αναντικατάστατος παίκτης. Μετράμε 30 παιδιά φέτος, τα οποία μπορούν να παίξουν, αυτό εγώ δεν το θυμάμαι άλλη φορά. Κάθε χρόνο είχαμε γύρω στους 21-23 παίκτες. Η διαχείριση είναι άριστη από τον κ. Σπανό και τον κ.Μυροφορίδη. Οι παίκτες για να βρουν τον ρυθμός τους θέλουν παιχνίδια και πάλι παιχνίδια. Γίνεται καλή δουλειά».

Για τις σχέσεις του με την ομάδα: «Με όλα τα παιδιά του Αρη έχω επαφή, όποιος με παίρνει τηλέφωνο εγώ είμαι Αρης. Έφυγα για κάποιους λόγους, κανείς δεν φταίει θα μιλήσω στο τέλος της χρονιάς όμως για αυτό. Σημασία έχει η ομάδα. Χθες έβλεπα την ομάδα και χαιρόμουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα