Και η Microsoft αποχωρεί από το GDC λόγω κορωνοϊού

Η Μicrosoft φαίνεται πως δεν θα βρεθεί τελικά στο Game Developers Conference 2020, εξαιτίας των φόβων που έχουν προκύψει από τον Κορωνοϊό.

"Ύστερα από προσεκτική μελέτη των μέτρων προστασίας που προτείνουν οι υπεύθυνες αρχές υγείας πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μην συμμετάσχουμε στο Game Developers Conference 2020 στο Σαν Φρανσίσκο", ανέφερε η εταιρεία σε επίσημο post.

Η Microsoft,

όπως αναφέρει το gr.ign.com, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μία σειρά από ψηφιακά events, τα οποία θα διεξαχθούν από τις 16 μέχρι τις 18 Μαρτίου και θα καλύψουν σχεδόν όλες τις ανακοινώσεις που ήταν να γίνουν στο GDC. Αυτές περιλαμβάνουν την εξέλιξη του game development αλλά και behind the scenes από το Minecraft και το Gears of War.

Η εταιρεία φυσικά ακύρωσε όλα τα events που ετοίμαζε για το GDC, όχι μόνο τα πάνελ της. Η Microsoft είναι η τελευταία προσθήκη σε μία ήδη μεγάλη λίστα με εταιρείες ανάπτυξης που δεν θα εμφανιστούν στο GDC. Το παρών επίσης δεν θα σώσουν Facebook Oculus, Kojima Productions, EA, Unity, και Epic Games.

Οι διοργανωτές μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει κάποια πιθανή ακύρωση του event ενώ τόνισαν πως περιμένουν το φετινό event να ακολουθήσει στα χνάρια όλων των μεγάλων events, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επιτυχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα