Καμπερίδης: Με αυτή την αμυντική συγκομιδή δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι το πρόβλημα των «κίτρινων» είναι η άμυνα, ωστόσο σημείωσε ότι πιστεύει πως θα πετύχουν το στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Κώστα, κέρδισε δίκαια. Εμείς στις 3 νίκες που έχουμε κάνει έχουμε δεχτεί κοντά στους 100 πόντους. Με αυτή την αμυντική συγκομιδή δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν.

Αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε κάποιον στον έναν εναντίον ενός δεν κερδίζουμε κανέναν.

Βάζουμε 80 πόντους και χάνουμε με 20. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να γίνουν αλλαγές. Αν υπάρχει η δυνατότητα θα γίνουν αλλαγές όμως πρέπει να δείχνουμε και μεγαλύτερη αυταπάρνηση. Υπήρχαν σημεία που βγήκαν μπροστά κάποια παιδιά και η ομάδα πλησίασε. Όταν δέχεσαι 15 τρίποντα που τα 10 ήταν ένας εναντίον ενός και σου παίρνουν και τα ριμπάουντ πως να κερδίσεις; Δεν υπάρχει τρόπος.

Το τέμπο του αγώνα είναι ένα κομμάτι που ξεκινάει απ την άμυνα. Παίζοντας μια άμυνα πρες καταφέραμε για ένα διάστημα να ελέγξουμε το ρυθμό. Σχετικά με τις 7 νίκες που χρειαζόμαστε δεν μπορούμε να υπολογιζουμε στο ποιος θα χάσει πρέπει εμείς να κερδίσουμε. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουν βρεθεί κι άλλες ομάδες σε αυτή τη θέση στο παρελθόν και τα κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ Άλλαξε την άμυνα του προσπάθησε να αποφύγει το ένας εναντίον ενός και δικαιώθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα