Κ. Ζέρβας: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους ο κ. Ζέρβας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης,

ενώ το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν ο συνδυασμός, λογότυπα και τα στελέχη που θα πλαισιώσουν την παράταξη του.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα μέσα από αυτήν την προσπάθεια θα ήθελε να αναδειχθεί μια νέα γενιά στελεχών και ανθρώπων της πόλης. Υπογράμμισε, ακόμη, ότι μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας 30 ατόμων.

Ο κ. Ζέρβας σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει δουλειά στην πόλη, οι τουρίστες να βρίσκουν μια καθαρή πόλη και να προχωρήσουν τα έργα όπως είναι η θαλάσσια αστική συγκοινωνία, το μετρό ενώ επισήμανε την ανάγκη να υπάρχει σύνδεση του κέντρου της πόλης με το αεροδρόμιο μέσω ενός μέσου σταθερής τροχιάς.

Ερωτηθείς για τους «έξι» του δήμου Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η ιστορία των έξι ξεκίνησε γιατί είχε κοινές θέσεις σε βασικά θέματα.

Όπως είπε, υπήρξε η διάθεση να προσχωρήσει σε κάποια παράταξη, ενώ χαρακτήρισε ανειλικρινές το γεγονός ότι συναντήθηκε ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα η διοίκηση Μπουτάρη έχει κάνει τον κύκλο της.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών ενώ συμφωνεί με τη διεξαγωγή του Gay Pride, υπό τον όρο ότι θα τεθούν οι όροι για την κανονικότητα αλλά και τα οφέλη της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα