Κ. Βελόπουλος για διάγγελμα Μητσοτάκη: Πολλά "θα" με ημερομηνία λήξεως τις ερχόμενες εκλογές, δηλαδή τον Σεπτέμβριο

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος τα όσα ανακοίνωσε σήμερα για τη στήριξη της οικονομίας ο πρωθυπουργός.

"Όταν ζητάς από το λαό να πληρώνει φόρους, ενώ δεν έχει έσοδα, είναι σα να λες σε κάποιον που είναι διασωληνωμένος, να σηκωθεί και να τρέξει!", σημειώνει ο κ. Βελόπουλος και προσθέτει:

"Πολλά λόγια, πολλά "θα" , πολλές υποσχέσεις με ημερομηνία λήξεως τις ερχόμενες εκλογές, δηλαδή το Σεπτέμβριο!"

Η δήλωση

του κ. Βελόπουλου:

"Όταν ζητάς από το λαό να πληρώνει φόρους, ενώ δεν έχει έσοδα, είναι σα να λες σε κάποιον που είναι διασωληνωμένος, να σηκωθεί και να τρέξει! Πολλά λόγια, πολλά "θα" , πολλές υποσχέσεις με ημερομηνία λήξεως τις ερχόμενες εκλογές, δηλαδή το Σεπτέμβριο!

Όσο για την επίκληση των μέτρων των άλλων χωρών, εάν ρίξει μια ματιά ο ίδιος θα διαπιστώσει ότι η μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη! Το ίδιο ισχύει και την "γενναία " μείωση προκαταβολή φόρου, που με τη δειλία όμως που έδειξε στο να την ανακοινώσει, μας κάνει να τρέμουμε!

Για τον τουρισμό όχι μόνο δεν είναι κίνητρα τα όσα (ελάχιστα) ανήγγειλε , αλλά φοβόμαστε ότι δεν θα ανοίξει κανένα ξενοδοχείο!

Απλά ο πρωθυπουργός σήμερα αρκέστηκε στο να μεταφέρει τα δυσάρεστα μέτρα που έρχονται μετά το Σεπτέμβριο , δηλαδή μετά τις εκλογές!

ΥΓ: Καλούμε την κυβέρνηση επειδή δεν έχει σχέδιο να εφαρμόσει το δικό μας!

Το κάνει επιλεκτικά και κρυφά, ας το κάνει φανερά και καθολικά!"

Keywords
Τυχαία Θέματα