Κ. Τσάνας: Παίζει ρόλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Κροατία

Ο Κώστας Τσάνας, άμεσος συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή, Μίκαελ Σκίμπε, σχολίασε την κλήρωση που έφερε την Κροατία στον δρόμο της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την κλήρωση για τα μπαράζ που έφερε την Κροατία στον δρόμο της Ελλάδας: «Είναι μια ομάδα με υπέρ και κατά όπως όλες οι ομάδες. Η πορεία της Κροατίας κινδύνεψε και πήγε μέσα στην Ουκρανία για να διεκδικήσει

την 2η θέση. Αποτελείται από παίκτες πολύ υψηλού επίπεδου αλλά όπως όλες οι ομάδες κάποια δυνατά και κάποια αδύνατα σημεία».

Για το αν ευνοεί την Ελλάδα το πρώτο παιχνίδι που γίνεται εκτός: «Δεν έχει νόημα το που θα γίνει το πρώτο ματς αλλά τι θα γίνει σε αυτό και θα παίξει ρόλο για παράδειγμα αν σκοράρουμε εκτός έδρας. Με λίγα λόγια παίζει ρόλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είτε γινόταν στην Κροατία όπως και θα γίνει είτε γινόταν στην Ελλάδα».

Για το αν έχει προβάδισμα η Κροατία: «Εχουν καλούς ποδοσφαιριστές όμως στον όμιλο μας αντιμετωπίσαμε ομάδες όπως το Βέλγιο και η Βοσνία που μπορεί σε αριθμό να έχουν καλύτερους ποδοσφαιριστές από τους Κροάτες. Αυτά τα παιχνίδια είναι δείγμα για εμάς, προφανώς όσοι μιλάνε καλά για την Κροατία δεν υπολογίζουν την δική μας ομάδα και αν μας υποτιμούν μπορεί να τους γυρίσει μπούμπερανγκ».

Για την παράδοση των μπαράζ: «Όταν έχουμε να κάνουμε με προϊστορία, είναι κάποια στοιχεία που μακάρι να επαναλαμβάνονταν. Η παράδοση παίζει ένα ρόλο αλλά όχι ουσιαστικό. Εχουν αλλάξει ποδοσφαιριστές και καταστάσεις από τότε».

Για τα ισχυρά στοιχεία της Κροατίας: «Σαφώς και θα αναλύσουμε την Κροατία για να μην μας εκπλήξουν. Πρέπει να αναλυθούν και να προσεχτούν τα στοιχεία της αντιπάλου μας για να είμαστε προετοιμασμένοι και να έχουμε λύσεις για τα πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα