Κ. Πουλάκης: Έτοιμοι ακόμα και για 5πλές εκλογές τον Μάιο

Έτοιμο και για πενταπλές εκλογές τον Μάιο είναι το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του, παρόλο που ο ίδιος εκτιμά ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ο Κώστας Πουλάκης, μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6 fm» διεμήνυσε ότι τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές θα είναι σιέλ και λευκά για τις εθνικές εκλογές.

Όπως σημείωσε ο κ. Πουλάκης, ετοιμάζονται παραγγελίες για 140.000 κάλπες, ενώ θα διπλασιαστούν και τα εκλογικά τμήματα, από περίπου 20.000 που είναι σήμερα, στις 35.000.

«Μπορούμε να ανταποκριθούμε και για πενταπλές εκλογές τον Μάιο», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «τεχνικά το υπουργείο το αντέχει, θα είμαστε έτοιμοι. Οργανωτικά θα είμαστε έτοιμοι και στο πιο ακραίο σενάριο και δεν θα αιφνιδιαστούμε».

Παράλληλα τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα λίστας, στις επερχόμενες ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι θα γίνουν κανονικά με «σταυρό».

Όσον αφορά στους δικαστικούς αντιπροσώπους, ο κ. Πουλάκης υποστήριξε ότι οι καταστάσεις είναι στη διάθεση του υπουργείου και υπάρχει μια μεγάλη λίστα που αν χρειαστεί, μπορεί και να διευρυνθεί.

Τέλος, ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα λέγοντας ότι η ΝΔ θα έρθει αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ εκτίμησε ότι στις Ευρωεκλογές θα ενισχυθούν τα μικρά κόμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα