Κ. Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων

Ε' όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη στην ΑΣΟΕΕ, κατά την οποία βρέθηκαν κοντάρια, κράνη και άδεια μπουκάλια.

"Όταν μιλάμε για ασφάλεια αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς. Αυτή η πολιτική δεν έχει ταξικό πρόσημο. Ασφάλεια ίσον ελευθερία και η ασφάλεια

αποκαθίσταται στη χώρα" τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: "Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων και τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς χρήστες τους. Οι παρεμβάσεις γίνονται όταν είμαστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία της κάθε επιχείρησης".

Ανάλογες πρωτοβουλίες θα ακολουθήσουν και το επόμενο διάστημα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τονίζει: "Αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη στη χώρα. Όταν είχα έρθει στην εκπομπή σας είχα δεσμευθεί για 3 πράγματα: θα μειώσουμε τους φόρους θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία".

Keywords
Τυχαία Θέματα