Κ. Μητσοτάκης: Η ΔΕΘ θα διεξαχθεί κανονικά και θα την εγκαινιάσω εγώ (VIDEO)

Απάντηση στο ερώτημα εάν θα διεξαχθεί τελικά η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με φορείς της πόλης, στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η ΔΕΘ θα διεξαχθεί τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, θα είναι διαφορετική, θα είναι μικρότερη και θα εστιάσει στις Β2Β συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων.

Παράλληλα ανέφερε

πως πρόθεση του είναι να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να εγκαινιάσει ο ίδιος τη ΔΕΘ το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

«Ο Σταθμός Βενιζέλου θα είναι ο καλύτερος του κόσμου»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για το μετρό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως δέσμευση της κυβέρνησης αποτελεί να λειτουργήσει πλήρως τον Απρίλιο του 2023.

Αναφερόμενος ειδικά στον σταθμό της Βενιζέλου είπε πως ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες, με σεβασμό στην απόφαση του ΚΑΣ, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μακέτες που δείχνουν πώς θα είναι ο σταθμός – μουσείο όταν θα ολοκληρωθεί.

«Αυτά που είδα είναι πολύ εντυπωσιακό. Ο Σταθμός Βενιζέλου θα είναι πιο ωραίος σταθμό στον κόσμο. Θα συνδυάζει το μεταφορικό του αντικείμενο με ένα σύγχρονο μουσειακό χώρο» ,τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα