Ήττα του Ηρακλή από τον Προμηθέα στο φινάλε

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 70-72 στο Ιβανώφειο, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο Προμηθέας αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στο τελευταίο λεπτό. Ένα καλάθι του Κατσίβελη του έδωσε προβάδισμα (70-72), 52’’ πριν το

τέλος. Η κακή επιλογή του Οκερέαφορ έκανε ακόμη πιο μειονεκτική τη θέση του Ηρακλή. Οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες (70-70) στο τελευταίο λεπτό. Ένα καλάθι του Κατσίβελη, μια κακή επιλογή του Οκερέαφορ κι ένα επιθετικό ριμπάουντ του Κασελάκη έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να κερδίσουν χρόνο και να αποδράσουν με τη νίκη.

Ο Γηραιός έχασε με πέντε φάουλ τον κορυφαίο του, Χάνλαν, στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού στο τελευταίο λεπτό και δεν κατάφερε να πάρει εκείνος τη νίκη στην έδρα του. Από τους νικητές ο Δημήτρης Αγραβάνης (18π., 7 ριμπ.) πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση, όμως στα τελευταία λεπτά ήταν «εκτός» λόγω ενός τραυματισμού, με τον Οκτάβιους Έλις να ακολουθεί με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από πλευράς Ηρακλής ο Ολιβιέρ Χάνλαν σταμάτησε στους 21 πόντους ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ και μοίρασε και 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Αυτή ήταν η 6η ήττα για τους κυανόλευκους στο φετινό πρωτάθλημα (5-6), ενώ η ομάδα της Πάτρας παραμένει στην δεύτερη θέση με 8-3.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 39-40, 51-55, 70-72

Keywords
Τυχαία Θέματα