Ήττα στην Κροατία για την Εθνική Ελπίδων και τώρα... μπαράζ

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Κροατία εκτός έδρας και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση, στην ισοβαθμία με τους Κροάτες στον όμιλο των προκριματικών του EURO 2019.

Έτσι, όπως φαίνεται η "γαλανόλευκη" οδεύει προς τα μπαράζ των καλύτερων δεύτερων για την πρόκριση, αφού η ανταγωνίστρια Κροατία παίζει με το Σαν Μαρίνο την τελευταία αγωνιστική.

Η ελληνική ομάδα υποδέχεται τη Δευτέρα (15/10) τη Λευκορωσία στο Περιστέρι

με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την δεύτερη θέση και θα σφραγίσει την παρουσία της ανάμεσα στις 4 καλύτερες δεύτερες των ομίλων. Έπειτα, θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε αγώνα μπαράζ με κάποια άλλη εκ των καλύτερων δεύτερων, με μερικές από τις υποψήφιες να είναι η Ρουμανία, η Σουηδία και η Αυστρία.

Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη προσπάθησε, όμως δεν μπόρεσε να κοντράρει την Κροατία ουσιαστικά. Η Ελλάδα είχε ευκαιρία και δοκάρι, όμως οι Κροάτες έκαναν το παιχνίδι τους κι ευτύχησαν να προηγηθούν πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, με αυτογκόλ του Πασαλίδη.

Στο β΄ μέρος της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Νικολάου που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65ο λεπτό, αφήνοντας την Εθνική με 10 παίκτες. Η Κροατία δεν είχε κανένα πρόβλημα έκτοτε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της, δίχως να απειληθεί, ενώ στις καθυστερήσεις διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μπρέκαλο, που μπήκε με όμορφη ατομική ενέργεια από αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα απέναντι στον Κότσαρη για το 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πόσαβετς, Ουρέμοβιτς, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπένκοβιτς, Σόσα, Σούνιτς, Βλάσιτς, Ιβάνουσετς, Μπρεκάλο (95’ Μπάμπιτς), Χαλίλοβιτς (77’ Βιόλιτς), Γιακόλις

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος (64’ Χατζηγιοβάνης), Καραχάλιος, Λάμπρου (68’ Χατζηδιάκος), Λημνιός, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΡΟΑΤΙΑ 9 22 27-5

2. ΕΛΛΑΔΑ 9 22 24-5

3. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 9 14 11-12

4. ΤΣΕΧΙΑ 9 13 13-15

5. ΜΟΛΔΑΒΙΑ 9 7 8-22

6. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 9 0 1-15

Keywords
Τυχαία Θέματα