Ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και δεύτερη θέση για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, στο ντέρμπι της 21η αγωνιστικής της Volleyleague.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team

Line 18/19 !

Έτσι, μετά το σημερινό αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, ενώ οι ασπρόμαυροι θα τερματίσουν δεύτεροι στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι είχε ιστορική σημασία αφού ήταν το πρώτο στην Ελλάδα στο οποίο έγινε χρήση του βίντεο ρέφερι ή "video check" ή V.A.R.

Η μόνη φάση στην οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί και δεν έγινε, ήταν στο τέλος του τρίτου σετ το οποίο τελείωσε με τον διαιτητή να χρεώνει υπέρβαση τον Φιλίποφ πάνω στο φιλέ δίνοντας τον πόντο στον Ολυμπιακό και προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Δικεφάλου με συνέπεια να υπάρξει ένταση. Στα ριπλέι της φάσης δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση στο πάνω στο φιλέ, αλλά ο πασαδόρος που ΠΑΟΚ έχει περάσει το πόδι του στην αντίπερα όχθη. Κάτι που μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη χάρη σε μία μεγάλη ανατροπή που έκανε στο τρίτο σετ όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 17-22 και τελικά κατάφερε να το κατακτήσει με 27-25, με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά να το χάνει μέσα από τα χέρια του και σε εκείνο το σημείο να χάνει και την πρωτιά, μιας και ο Ολυμπιακός χρειαζόταν δύο σετ. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Θεμελή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να κερδίσει για μία ακόμη φορά φέτος τον Ολυμπιακό που «τρέχει» ένα σερί εφτά συνεχόμενων νικών ανεξαρτήτου έδρας επί των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ απομένει ένα παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα, πριν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέσουν στη μάχη των playoffs. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον ημιτελικό κυπέλλου στην Ιεράπετρα σε έναν περίπου μήνα, αλλά και όπως όλα δείχνουν στους τελικούς των playoffs εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1

Τα σετ: 21-25, 25-21, 27-25, 25-15

Keywords
Τυχαία Θέματα