Ηρακλής: Μένει ο Καζναφέρης, επέστρεψαν Παπαστεριανός και Μπαντής- Πήρε Τζελίδη και Παντελίδη

Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και ο Ηρακλής άρχισε ήδη την προετοιμασία του, "τρέχοντας" παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του "Γηραιού" που "χτίζεται" την τελευταία στιγμή για τη νέα σεζόν, μετά από ακόμη ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, ξεκίνησε προπονήσεις

στο

προπονητικό κέντρο του Ηλία Θεοδωρίδη στο Ωραιόκαστρο. Αυτό, διότι τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Όταν βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι και το αθλητικό κέντρο της Μίκρας γίνει πιο λειτουργικό, η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει εκεί για προπονήσεις.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που επέστρεψε αναλαμβάνοντας ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από δύο χρόνια, προπονεί παίκτες από την περσινή ομάδα Κ19. Φυσικά, καθημερινά προστίθενται στο ρόστερ νέοι παίκτες, καθώς οι επιτελείς του συλλόγου κινούνται στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται από τον 48χρονο κόουτς.

Επέστρεψαν Μπαντής και Παπασταριανός

Δυο παλιοί γνώριμοι επέστρεψαν στον Ηρακλή μετά από πολλά χρόνια, ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας, Γιώργος Μπαντής και ο 32χρονος μέσος, Μανώλης Παπαστεριανός.

Ο πρώτος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γηραιού, ενώ υπερασπιζόμενος την "κυανόλευκη" εστία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Έμεινε στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2011, ενώ ύστερα φόρεσε τις φανέλες των Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοιας, Πανιωνίου και Λαμίας.

Ο Παπαστεριανός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Έμεινε μέχρι το 2010 στον Γηραιό και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Άρη, Κονκόρντια (Ρουμανία), Ξάνθης, Βέροιας και ΟΦΗ. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα στο παρελθόν.

Τζελίδης, η πρώτη μεταγραφή

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση που ανακοινώθηκε επίσημα, ήταν η απόκτηση του Λάζαρου Τζελίδη.

Ο Τζελίδης είναι αμυντικός, με την δυνατότητα να παίξει και ως αμυντικός χαφ, είναι 22 χρονών, ενώ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε ΝΠΣ Βόλος, Καλλονή και μέχρι πρότινος Αγροτικό Αστέρα.

Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου στη Μίκρα, υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με φόντο το σήμα του Γηραιού.

Ακολουθεί ο Παντελίδης

Επίσης, στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του και ο δεξιός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Παντελίδης.

Πρόκειται για τον γιο του πρώην κόουτς της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, που έχει θητεύσει σε Προοδευτική, Χαϊδάρι, ΑΕ Περάματος, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, ΑΠΟ Κερατσινίου, Ατρόμητο, Ιωνικό, ενώ μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο.

Ο 29χρονος μπακ έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Γηραιού και η προσθήκη του θεωρείται κλεισμένη.

Συνεχίζει ο Καζναφέρης

Ο Κώστας Καζναφέρης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλή, παραμένοντας στο ρόστερ.

Ο 32χρονος μεσοαμυντικός που ήταν μέλος και της περσινής ομάδας στην Football League, αποδέχθηκε την πρόταση και θα συνεχίσει στους "κυανόλευκους".

Ο Αρτινός αμυντικός χαφ, θα ενισχύει σημαντικά με την εμπειρία και την ποιότητά του τα πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα