Ηράκλειο: Παρατημένο υπηρεσιακό όχημα εμποδίζει την πρόσβαση ΑΜΕΑ

Δύο μήνες είναι εγκαταλελειμμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο έξω από την 13η Εφορία Αρχαιοτήτων στο Ηράκλειο.

Είναι ένα υπηρεσιακό όχημα με τα διακριτικά του «Υπουργείου Πολιτισμού» το οποίο έχει αποσυρθεί και ανήκει πλέον στην δικαιοδοσία του Δήμου. Το πρόβλημα δεν είναι ότι το όχημα δεν έχει μεταφερθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά βρίσκεται σε τέτοιο σημείο παρκαρισμένο που εμποδίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία.

Εγκλωβισμένη στο σημείο βρέθηκε το πρωί μία γυναίκα, η οποία με ανάρτηση

της στην προσωπική της σελίδας στο facebook έκανε γνωστό το γεγονός.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με μια φιλη σήμερα είχαμε να πάμε στη 13η εφορία αρχαιοτήτων που στεγάζεται πίσω από το αρχαιολογικό Μουσείο Το πεζοδρόμιο ξεκινούσε από το αρχαιολογικό Μουσείο και προς το τέλος είχε μια απότομη ράμπα. Καλη ή κακή τη πέρασα. Κακώς! Ξαφνικά βρέθηκα σαν το ποντικό στη φακα. Πίσω μου η απότομη ράμπα δεξιά μου ο εξωτερικός τοίχος του Μουσείου αριστερά μου μια αλυσίδα από άκρη σε άκρη αλλά το καλύτερο ήταν μπροστά μου ένα σκούρο πράσινο αυτοκίνητο με την ένδειξη “Υπουργείο Πολιτισμού ”.

Είχα δει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο στο internet αλλά δε περίμενα να το ζήσω. ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι είπα το παράπονο μου στην 13 εφορία αρχαιοτήτων και η απάντηση που δεν αμφισβητώ καθόλου ήταν ότι το αυτοκίνητο είναι σε απόσυρση δεν ανήκει πλέον εκεί αλλά στη υπηρεσία του δήμου προς καταστροφή. Παρόλα αυτά βρίσκεται το λιγότερο εκεί 2 μήνες

Η ανόητη ερώτηση μου είναι… εγώ σε ποιον να εκθέσω το πρόβλημά μου?»

Πηγή: cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα