ΗΠΑ: Σκύλος πυροβόλησε το αφεντικό του

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρα όταν τον πυροβόλησε ο... σκύλος του, σε ένα ατύχημα που αναδεικνύει τους κινδύνους της οπλοφορίας μέσα στο σπίτι.

Το περιστατικό στην κωμόπολη Φορτ Ντοτζ συνέβη όταν ο Ρίτσαρντ Ρίμι, 51 ετών, προσπάθησε να κατεβάσει από τον καναπέ τον σκύλο του, ονόματι Μπέιλιου.

Ο Μπέιλιου προσπάθησε να ξανανέβει στα γόνατα του αφεντικού του, το οποίο είχε περάσει στη ζώνη του ένα πιστόλι Ρούγκερ των 9 χιλιοστών.

Ο σκύλος,

διασταύρωση πίτμπουλ και λαμπραντόρ, φαίνεται ότι κατάφερε με κάποιον τρόπο να βγάλει την ασφάλεια του όπλου και να πατήσει τη σκανδάλη με την πατούσα του. Η σφαίρα καρφώθηκε στο πόδι του Ρίμι.

«Ήμουν στον καναπέ και κάναμε χαζομάρες, εγώ κι ο σκύλος. Τον κατέβαζα από τα γόνατά μου κι εκείνος πηδούσε και ξανανέβαινε» αφηγήθηκε το θύμα στην τοπική εφημερίδα The Messenger.

«Με πυροβόλησε ο σκύλος μου» είπε το θύμα στον έκπληκτο τηλεφωνητή των πρώτων βοηθειών, πριν διακομιστεί τελικά στο νοσοκομείο.

Έκπληκτος δήλωσε και ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Ρότζερ Πόρτερ.

«Το να σε πυροβολήσει ο σκύλος σου μπορεί να συμβεί μόνο στην Αμερική» είπε από την πλευρά της η Σάνον Γουότς, ιδρύτρια οργάνωσης μητέρων κατά της οπλοκατοχής.

Πηγή: ΑΠΕ/AFP

Keywords
Τυχαία Θέματα