ΗΠΑ: 40χρονη γυμνάστρια σχολείου συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου

Μπορεί η δικαιοσύνη να άργησε κάπως να παρέμβει, όμως η 40χρονη γυμνάστρια Shawnetta Reece από την Τζόρτζια βρέθηκε τελικά αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της.

Η Reece, η οποία το 2013 εργαζόταν ως γυμνάστρια στο Union County Middle School, συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές με την κατηγορία ότι, το ίδιο διάστημα, είχε συνάψει σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της.

Η υπόθεση ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου η γυμνάστρια - η οποία έχει στο μεταξύ παραιτηθεί από το σχολείο - να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Κάποιες πρόσφατες μαρτυρίες επέτρεψαν στην αστυνομία να συλλάβει τελικά την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, και τις επόμενες μέρες πρόκειται να της ασκηθεί δίωξη, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 40χρονη, η οποία εργάζεται και ως προπονήτρια στίβου για ανήλικους, είχε αρκετά έντονη παρουσία στα social media και επικοινωνούσε συχνά και με αρκετή οικειότητα με τους έφηβους τους οποίους προπονούσε.

Λίγο πριν τη σύλληψή της, οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαγράφηκαν, με τις αρχές να ερευνούν τώρα το ενδεχόμενο να προσπάθησε η ίδια να εξαφανίσει ενοχοποιητικά μηνύματα, για να καλύψει τις ανάρμοστες σχέσεις της με άλλους νεαρούς.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, 40χρονη, 15χρονου,ipa, 40chroni, 15chronou