Ιντέγιε: Αφιερώνω το γκολ στους συμπαίκτες μου που με στήριξαν- Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

Ο Μπράουν Ιντέγιε «έσπασε το ρόδι» με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη στο 4-0 επί του Παναθηναικού, με τον επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» να είναι πανευτυχής για την νίκη αλλά και το τέρμα του.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, είπε αρχικά για τις φωτογραφίες που τράβηξε μετά το γκολ που πέτυχε: «Ήθελα

να κρατήσω την στιγμή, είναι πολύ σημαντική για μένα, το περίμενα» και συμπλήρωσε: «Θα μου στείλουν τις φωτογραφίες για να δω αν είναι καλές. Αλλά και μόνο που είμαι ευτυχισμένος, θα είναι καλές».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε με την φανέλα του Άρη είπε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο χαρούμενος είμαι σήμερα. Ήταν δύσκολο για μένα, ήθελα να σκοράρω και να βοηθήσω σε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Οι φίλαθλοι με στηρίζουν από την πρώτη μέρα, κάποιες στιγμές είναι δύσκολες αλλά είναι εκεί και με βοηθάνε. Πιστεύω ότι θα έρθουν αρκετά περισσότερο στην συνέχεια».

Όσον αφορά το που αφιέρωσε το γκολ είπε: «Το αφιέρωσα σε όλους στην ομάδα, οι οποίοι με στήριξαν από την πρώτη μέρα. Από τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τους φροντιστές, όλοι ήταν δίπλα μου, ακόμα και όταν δεν έρχονταν το γκολ»

Επίσης μίλησε για την αγκαλιά προς τον υπεύθυνο ιματισμού του Άρη μετά το γκολ που πέτυχε: «Μου έλεγε ότι θα έρθει το γκολ. Σήμερα πριν τον αγώνα μου είπε ότι θα σκοράρω. Γι' αυτό τον αγκάλιασα, του ανταπέδωσα όλη την στήριξη του προς εμένα».

Για το αν του είπε κάτι ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος επίσης αγωνίζονταν ως επιθετικός: «Είναι μυστικό δεν θα το πω. Με υποστήριξε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα».

Για την πορεία του Άρη και πόσο θα βοηθήσει η νίκη αυτή στην συνέχεια είπε: «Είχαμε μία δύσκολη αρχή στο πρωτάθλημα αλλά αυτή η νίκη θα αλλάξει πιστεύω αρκετά πράγματα στην ομάδα. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια. Ήταν μία σημαντική νίκη, για να πιστέψουμε σε εμάς, να δούμε ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει ακόμα και τώρα που είναι μία δύσκολη στιγμή, αφού δεν έχουμε προπονητή. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, μπορεί να είναι δύσκολος αλλά πρέπει να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την δουλειά του μέσα στο γήπεδο εκτός από το γκολ τόνισε: «Το σημαντικό δεν είναι μόνο να σκοράρω, αλλά να πιέσω τους αμυντικούς, να πασάρω σωστά, να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα όπως κι εμείς. Ανυπομονώ για ένα τέτοιο αγώνα, ένας ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει τέτοιους αγώνες. Αν δώσουμε παραπάνω απ' ότι δώσαμε σήμερα, μπορούμε να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα