Ίνγκασον: Έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ

Ο Σβέριρ Ίνγκασον θα κληθεί να καλύψει το κενό που αφήνει στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Βαρέλα μετά τον τραυματισμό του, με τον Ισλανδό στόπερ να δηλώσει έτοιμος να βοηθήσει τον Δικέφαλο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της παρουσίας του στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας, μίλησε στην ιστοσελίδα «dv.is», σημειώνοντας ότι μετά από μεγάλη αναμονή είναι έτοιμος

να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο.

«Δεν έχει πάει όπως ήλπιζα, αλλά έχω προσπαθήσει τα πάντα που θα μπορούσα, για να βοηθηθώ εγώ και η θέση μου στην ομάδα. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα, θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω το σύλλογο μου, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους. Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων.

Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος. Είναι καλό για μένα όμως, που τώρα έρχομαι σε διαφορετικό περιβάλλον», σημείωσε αναφορικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ο Ίνγκασον μίλησε και για την αυριανή αναμέτρηση της Ισλανδίας με την Γαλλία, σημειώνοντας: «Η έδρα μας, μας δίνει ελπίδα, ειδικά μετά το παιχνίδι στο Παρίσι, στο οποίο δεν ήμασταν σταθεροί και κάναμε πολλά λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα