Ίνγκασον: Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός αλλά δείξαμε χαρακτήρα

Ένδειξη χαρακτήρα ήταν το θετικό στοιχείο που αποκόμισε ο ΠΑΟΚ από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα αυτό καθ'αυτό δεν τον ικανοποιεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Ήταν δραματικό ματς. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν σίγουρα καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην κυκλοφορία και δεχθήκαμε το γκολ

στο ένας εναντίον ενός. Στο δεύτερο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι απλά για τον έναν βαθμό, θέλαμε τη νίκη, αλλά δείξαμε χαρακτήρα μιας ομάδας που αρνείται να χάσει».

Για το σουτ του που απέκρουσε ο Διούδης και το γκολ του Παναθηναϊκού στην εξέλιξη της φάσης:

«Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, μπορύν να κρίνουν την έκβαση του ματς. Είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε και μετά δεχθήκαμε το γκολ. Είναι περίεργο, εμείς πιέσαμε αλλά εκείνοι κατάφεραν να σκοράρουν. Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν το παρατήσαμε, δεν σκύψαμε κάτω τα κεφάλια, κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος το γκολ και μπορεί να μην πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια.

Είμαστε ακόμα στις αρχές Νοεμβρίου, έχουμε πολλά ακόμα ματς. Πλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα πλέι-οφ. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό γιατί πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα πάρουμε πολλούς βαθμούς και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει για να φτάσουμε ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα