Ημέρα βραβεύσεων η αυριανή στην Τούμπα

Ημέρα βραβεύσεων θα είναι η αυριανή για τον ΠΑΟΚ, καθώς τρεις παίκτες θα βραβευθούν από την ΠΑΕ για την παρουσία τους στα παιχνίδια του Φεβρουαρίου.

Νονέ είσαι ΠΑΟΚ; Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

Τρεις βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Μ.Πέμπτης (05.04) στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας στις 09:00.

Ο Φερνάντο Βαρέλα

θα παραλάβει το βραβείο του 11888 MVP Φεβρουαρίου. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα μήνα και ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού για τον τίτλο του πολυτιμότερου, αφήνοντας πίσω του τους Βιεϊρίνια και Πέλκα .

Ο Χοσέ Κάνιας ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το Regency Casino Best Goal Φεβρουαρίου. Ο Ισπανός πέτυχε μόλις το δεύτερο τέρμα του στην επαγγελματική του καριέρα και φρόντισε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Με ένα δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Τέλος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα βραβευθεί για το Play of the Month Φεβρουαρίου. Ο Πορτογάλος στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, έκανε μία καταπληκτική διπλή προσποίηση πάνω στον Ζίζιτς, ενέργεια που αναδείχθηκε ως η πιο εντυπωσιακή του μήνα. Ο αρχηγός θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο, που αποτελεί μία νέα συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την nak Shoes.

Keywords
Τυχαία Θέματα