Ημαθία: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος γυναίκας που διένειμε συντάξεις - Δύο συλλήψεις

Στην εξιχνίαση της ληστείας με λεία 15.000 ευρώ σε βάρος μιας 44χρονης που διένειμε συντάξεις στην Ημαθία προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήθησαν δύο άτομα, ένας 35χρνος και ένας 28χρονος, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 ετών.

Η ληστεία σε βάρος της γυναίκας σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα με το οποίο κινούνταν η 44χρονη κλείνοντας τον δρόμο με άλλο αυτοκίνητο και με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου

της άρπαξαν μια τσάντα που περιείχε τις 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες χθες το πρωί με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω δύο άτομα σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 42 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα