Ηλ. Ζάχαρης: Μόνο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση μας για διάλογο

“Ο κ.Ωραιόπουλος μας εξέπληξε δυσάρεστα διότι ο άνθρωπος ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να απαντήσει στην πρόταση, που είναι στην λογική με αυτήν που έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός, δηλαδή να μιλήσουμε όλοι οι υποψήφιοι “μπροστά στην κάλπη, μπροστά στους πολίτες”.

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Ηλίας

Ζάχαρης μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στη Νεάπολη, αναφορικά με την πρόταση του να διεξαχθούν προεκλογικές συζητήσεις όλων των υποψηφίων σε δημόσιο χώρο του δήμου.

Στην πρόταση του κ. Ζάχαρη ανταποκρίθηκαν οι επικεφαλής των τριών από τις πέντε παρατάξεις και συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Λαθήρας (ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ), Μπάμπης Βέλλης (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) και Σίμος Δανιηλίδης (ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ) ενώ δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον κ. Λάζαρο Ωραιόπουλο (ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) και εντός της ημέρας, ο υποψήφιος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα καταθέσει στους συνυποψηφίους του συγκεκριμένες προτάσεις για τη θεσμοθέτηση της δημόσιας διαδικασίας διαλόγου.

Στην ομιλία του στα εγκαίνια, ο επικεφαλής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, κάλεσε τους υποψήφιους και τους φίλους της παράταξης να πάμε απ' άκρη σ' άκρη του δήμου και να μεταφέρουν το μήνυμα της,

“Να ανοίξουμε τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της αποτελεσματικότητας, απέναντι στο άγχος, την εξουσιομανία, το ψέμα και τον φόβο!”, είπε ο κ. Ζάχαρης, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης στα κρίσιμα ζητήματα του δήμου, όπως η ασφάλεια, οι υποδομές, η αλληλεγγύη και η ενίσχυση της αγοράς.

“Τώρα πλέον έχουμε την επιλογή για έναν σύγχρονο δήμο

Για έναν δήμο για όλους χωρίς εξαιρέσεις!

Για τους ανθρώπους του μόχθου, της λαϊκής αλλά και της αγοράς, τους καταστηματάρχες, αυτούς που χρειάζονται στήριξη και αυτούς που παράγουν πλούτο.

θέλουμε την ισχυρή εντολή σας για ένα δήμο με ασφάλεια, καθαρό, με ελεύθερους χώρους, με καλά σχολεία, καλές υπηρεσίες και αλληλεγγύη!

Ένα δήμο που κανένας δεν θα είναι μόνος και κανένας δεν θα είναι όμηρος!

Γι’ αυτό είμαστε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, είπε και κατέληξε λέγοντας:

“Θέλουμε την ισχυρή εντολή σας για να διοικήσουμε με σύνεση, ανιδιοτέλεια και καινοτομία.”

«Θα πρέπει να σημειωθεί ότι:

της τελετής των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός

επιλογή του κ. Ζάχαρη ήταν η διάταξη των φίλων της παράταξης κατά την τελετή των εγκαινίων να είναι τέτοια που να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και να μην αναστατωθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς, όπως και έγινε», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα