Η βόλτα του Σταύρου Θεοδωράκη στην 82η ΔΕΘ, το πολυβόλο και το αστυνομικό ποδήλατο (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Την καθιερωμένη βόλτα στον εκθεσιακό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για την 82η ΔΕΘ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το περίπτερο του ΟΑΣΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, των ενόπλων δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Θεοδωράκης συνεχάρη το Πυροσβεστικό Σώμα για τη συμβολή του στην κατάσβεση

των μεγάλων πυρκαγιών που έπληξαν φέτος την χώρα, ενώ του κέντρισε το ενδιαφέρον ένα τεθωρακισμένο όχημα του Στρατού.

Επόμενος σταθμός του το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί, μαζί με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά, ανέβηκαν στα ποδήλατα της αστυνομίας και έκαναν μια μικρή βόλτα στους χώρους της ΔΕΘ, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Φώτη Δομζαρίδη.

"Ήρθα στο περίπτερο μόνο και μόνο για να κάνω βόλτα με τα ποδήλατα", τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τόσο οι εκλογές του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, όσο και η ανοδική πορεία της Διεθνούς Έκθεσηςντα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, η Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo δώρισε μια αναμνηστική φωτογραφία από την 1η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μετά το πέρας της συνάντησης μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι "σεβόμαστε αυτά που βγάζουν οι στατιστικές. Θεωρούμε ότι υπάρχει μια μικρή ανάκαμψη της Οικονομίας, η οποία θα μπορούσε εάν υπήρχαν οι σωστές αποφάσεις στην κορυφή".

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος της Κεντροαριστεράς άφησε αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον επιχειρηματικό κλάδο. "Λέγαμε πόσα χρόνια στον κ. Τσίπρα να είναι φιλικός στην επιχειρηματικότητα και τελικά φέτος το Φθινόπωρο άρχισε να επισκέπτεται κάποιες εταιρείες. Αυτά έπρεπε να τα κάνει πριν καν αναλάβει κυβερνήτης για να ξέρεις πώς είναι η πραγματική Οικονομία", υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα