Η τυχαία συνάντηση Μπουτάρη - Ταχιάου και το ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα

Τυχαία συνάντηση σε εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», είχαν χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο του κεντρικού δήμου, Νίκος Ταχιάος.

Oι δυο τους συζήτησαν σε καλό κλίμα και όπως τονίζει ο κ. Ταχιάος σε ανάρτηση του στα social media , συμφώνησαν να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

"Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ραντεβού το οποίο όφειλα

να κλείσω οπωσδήποτε και πάλι όχι για να τα «τσουγκρίσουμε». Έχω, εδώ και χρόνια, γράψει τόσα πολλά για το φαινόμενο Γιάννης Μπουτάρης ώστε να μην βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνομαι. Το ξεκαθάρισα: Δεν θα καβαλήσω το κύμα της αντιδημοφιλίας του Μπουτάρη, θα μιλήσω για την Θεσσαλονίκη μου όπως την βλέπω, την ξέρω, την θέλω και μπορώ", σημειώνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ταχιάος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Όχι δεν τσουγκρίσαμε ποτήρια με τον Γιάννη Μπουτάρη στην χθεσινή συνάντησή μας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» όπου βρεθήκαμε καλεσμένοι του κοινού μας φίλου επεμβατικού καρδιολόγου Χουρμούζιου Αραμπατζή που μίλησε για τα οφέλη του ενός (μόνο) ποτηριού κρασιού στην υγεία. Νομίζω μάλιστα ότι ήμασταν οι μοναδικοί που κυκλοφορούσαμε χωρίς ένα ποτήρι δοκιμής στο χέρι μας.

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ραντεβού το οποίο όφειλα να κλείσω οπωσδήποτε και πάλι όχι για να τα «τσουγκρίσουμε». Έχω, εδώ και χρόνια, γράψει τόσα πολλά για το φαινόμενο Γιάννης Μπουτάρης ώστε να μην βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνομαι. Το ξεκαθάρισα: Δεν θα καβαλήσω το κύμα της αντιδημοφιλίας του Μπουτάρη , θα μιλήσω για την Θεσσαλονίκη μου όπως την βλέπω, την ξέρω, την θέλω και μπορώ.

Άλλωστε, οι δρόμοι του κρασιού μας ενώνουν, όσο κι αν και οι δυο μας το αποφεύγουμε για διαφορετικούς λόγους. Από τα οφέλη τους κρατάμε την ευφορία της ανάπτυξης που φέρνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα