Η Τάμτα μιλάει για το πως βίωσε τη μητρότητα σε νεαρή ηλικία: Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιον…

Η Τάμτα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Must, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα και πώς η ίδια τη βίωσε σε νεαρή ηλικία.

Έγινες μαμά σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Πώς το αντιμετώπισες τότε που έμαθες ότι ήσουν έγκυος;

«Ήμουν παντρεμένη. Τότε μου φαινόταν κάτι φυσιολογικό. Αφού παντρεύτηκα μετά θα έκανα παιδί. Τώρα που κοιτάω πίσω, μου φαίνεται απίστευτο και κυρίως λόγω ηλικίας»

Ποια ήταν η μεγαλύτερη αγωνία και οι φόβοι σου μεγαλώνοντας μόνη σου ένα παιδί, και τι μηνύματα θα ήθελες να δώσεις στις γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο;

«Οι γυναίκες είμαστε

πολύ δυνατές! Ειδικά όταν εμπλέκεται στη μέση ένα παιδί, βρίσκουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται, και είμαι σίγουρη ότι αυτές που το διαβάζουν αυτό ξέρουν ακριβώς τι εννοώ. Οι αγωνίες για το παιδί μου είναι οι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα. Να είναι υγιές, να έχει ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να εξελιχτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιον σύντροφο για να τις μοιραστώ. Φυσικά, σε όλο αυτό είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, η οποία με βοήθησε πολύ».

Είσαι ένα pop είδωλο της σύγχρονης εποχής με μια επιτυχημένη πορεία. Πόσο εύκολα ή δύσκολα συνδυάζονται ο ρόλος της μητέρας και της τραγουδίστριας;

«Συνδυάζονται! Σε φάσεις πολύ απαιτητικού προγράμματος, όμως, κάτι θα πρέπει να αφήσεις πίσω. Δεν μπορείς να τα έχει και τα δυο. Όπως είπα, η μαμά μου με βοήθησε πολύ σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα