Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού για το "μαύρο" στο MEGA (VIDEO)

Το «μαύρο» που έπεσε στο Mega channel τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου συγκίνησε όχι μόνο τους ανθρώπους που πέρασαν από το Μεγάλο Κανάλι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και τους τηλεθεατές, μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε παρακολουθώντας τα τηλεοπτικά του προγράμματα.

Η Ναταλία Γερμανού υπήρξε για περίπου μία δεκαετία παρουσιάστρια της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής «MEGA STAR» και δεν έκρυψε τη συγκίνηση της, αλλά και τη μικρή της ελπίδα πως αυτό δεν θα είναι «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν». Η

εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ξεκίνησε με το τραγούδι «Meglio Stasera» που συνδέθηκε με την σειρά «Το Δις Εξαμαρτείν» και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Δεν σας κρύβω ότι τη στιγμή που χθες αργά το βράδυ βγήκε στο MEGA, που βγήκε το ρολόι… Ελπίζω να μας καταλαβαίνετε, έχουμε όλοι ένα σφίξιμο στις καρδιές μας αυτή τη μέρα. Είτε γιατί έχουμε περάσει από το κανάλι αυτό… Ας πούμε εγώ τα πρώτα 9 χρόνια της τηλεοπτικής μου ζωής, τα έχω συνδέσει και συνδυάσει με το MEGA, με τα ανέμελα και υπέροχα χρόνια του MEGA STAR, αλλά και σαν τηλεθεάσεις, έχω να θυμάμαι ατέλειωτες στιγμές, όπως και εσείς. Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή και στενάχωρη στιγμή» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο του gossip-tv.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα