Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο στον Μπέιλ

Όλα δείχνουν, πως η φετινή θα είναι και η τελευταία σεζόν του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ.

Σύμφωνα με την As, οι Μαδριλένοι έχουν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο για το προσεχές καλοκαίρι στον Ουαλό επιθετικό, κοστολογώντας τον στα 70-80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που εκτιμούν πως μπορούν να βρουν στην αγορά.

Ο Μπέιλ είχε αποκτηθεί για 100,7 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2013,

από την Τότεναμ και μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν στη "σκιά" του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αλλά από ότι φαίνεται δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Βασική αιτία ήταν οι πολύ συχνοί τραυματισμοί του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σε αυτή την τετραετία ο Μπέιλ έχει υποστεί 19 τραυματισμούς, που τον έχουν περιορίσει σε μόλις 55% του χρόνου συμμετοχής που θα μπορούσε να έχει στη «βασίλισσα».

Τόσο ο Τζούλεν Λοπετέγκι, όσο κι ο Σαντιάγκο Σολάρι τον στήριξαν στην αρχή της θητείας τους με δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει κουραστεί από τον Μπέιλ και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022, σκοπεύει να του θέσει πωλητήριο για την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca", τον διεκδικούν δύο ομάδες από την Premier League. Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει έξι γκολ σε 19 ματς στην ισπανική Liga, τρία γκολ σε έξι ματς στο Champions League, ενώ είχε πέτυχε και ισάριθμα (3) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα