Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το "αστέρι" του Άγιαξ (ΦΩΤΟ)

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ βρίσκεται στο προσκήνιο για την Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελώντας τον πρώτο μεταγραφικό στόχο για τη μεσαία γραμμή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στην προσπάθεια της απόκτησής του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της Βασίλισσας στην περίπτωση του 22χρονου Ολλανδού μέσου.

Ο νεαρός χαφ που έλαμψε με τις εμφανίσεις του στην περσινή εντυπωσιακή πορεία του Άγιαξ και μετά τις πωλήσεις των Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ αποτελεί ένα από

τα σπουδαιότερα αστέρια του Αίαντα, έχει συμπάθειες στη Μαδρίτη, όπως υποστηρίζει η Marca. Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα τον φιλοξενεί στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, παρουσιάζοντας ως κύριο θέμα το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτησή του.

Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν οι Μερένγκες καταθέσουν άμεσα επίσημη πρόταση στον Άγιαξ για μεταγραφή του Φαν Ντε Μπέεκ, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, που αφορά και τον ΠΑΟΚ εμμέσως, ενόψει των δύο αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα