Η πρώτη ΦΩΤΟ της Δέσποινας Ολυμπίου μετά τη γέννηση του γιου της

Βίωσε για πρώτη φορά το αίσθημα της μητρότητας πριν από 10 ημέρες. Έκτοτε, η Δέσποινα Ολυμπίου και ο σύντροφός της, Πάνος Δούκας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για το γιο τους.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της την πρώτη της φωτογραφία στα social media, με τις μαίες του ιδιωτικού θεραπευτηρίου που ήταν στο πλάι της αυτό το διάστημα.

«Αυτά είναι 7 από τα 14 κορίτσια , που με περιποιήθηκαν κ με βοήθησαν στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μια προσωπικά,

αλλά κ όλο το προσωπικό του “ΙΑΣΩ” , το γιατρό μου Θεολογο Δημητριαδη, τη μαία μου Ρενα , τους παιδιάτρους , την αναισθησιολόγο κ όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή τη μοναδική στιγμή. Τα κορίτσια του 7ου ορόφου ξεκινώντας από: την προϊσταμένη Ιωάννα Ιερομνύμων, Ολυμπία Μουρτίδη, Γιούλη Κουϊμτζή, Μυντλάρσκα Μαλγκοζάτα, Χριστινα Γκιόκα, Ταρσία Καλέα, Μαριάννα Μπινιάρη, Γιαννα Μπέλλου, Ουρανία Πετρουλάκη, Νεκταρία Τσίγκανου , Ευαγγελία Λαρυγγάκη, Γιωτα Πανά , Ιφιγενεια Κορκολή, Σοφια Ζιάγαρη. Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρείτε», έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα