Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον τίτλο! Απόψε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Σήμερα στις 19:30 θα διεξαχθεί το πολύ σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Εκπτώσεις έως -70% στα PAOK FC Official Stores! Προλαβαίνεις;

Ένα παιχνίδι που σε μεγάλο

βαθμό θα κρίνει την έκβαση της "μάχης" του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αήττητος ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά +6 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ είχε νικήσει και στο ματς του πρώτου γύρου με 0-1 στο "Καραϊσκάκη". Επομένως, ο Δικέφαλος "βολεύεται" και με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Για τους "ερυθρόλευκους" η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας θα είναι κατάμεστες καθώς έχει γίνει sold out με τα διαθέσιμα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε δύο ώρες. Περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου έχει τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ και γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Μοναδική απουσία για τον Δικέφαλο θα είναι αυτή του Κάνιας που είναι ανέτοιμος λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Ίνγκασον, ενώ άφησε εκτός τους Τόσκα, Μίσιτς, Ενρίκε, Καρέλη, Μαλεζά και Χατσερίδη.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Ομάρ, Ανδρούτσο, Μεριά και Σολδάνο ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν

Keywords
Τυχαία Θέματα