Η Παγκρήτια Έκθεση επιστρέφει ανανεωμένη στη Θεσσαλονίκη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την 8ης Παγκρήτια Έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδος", που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης.

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα γίνει στο περίπτερο 12 σε δύο τομείς: Τομέας 9ημέρου από 28 Oκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2017 και τομέας 4ημέρου από 28 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2017. Η χωροθέτηση των δύο τομέων έχει στόχο την διευκόλυνση της παρουσίας όσο το δυνατόν περισσότερων

επιχειρήσεων.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στη νέα έκθεση δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν εκθέτες και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, συμπληρώνοντας έτσι και με άλλες ιδιαίτερες γεύσεις τον τοπικό διατροφικό πλούτο.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση αποτελεί ένα πολιτιστικό αντάμωμα των δράσεων των πολιτιστικών σωματείων, που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος της έκθεσης αυτής είναι:

- «Να γνωρίσουμε καλύτερα στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας τα κρητικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές
- Να φέρουμε σε επαφή τις Κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της περιοχής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.
- Να τοποθετηθούν τα Κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην περιοχή της Μακεδονίας.
- Να προωθήσουμε το σύγχρονο πρόσωπο της Κρήτης.
- Να αναδείξουμε στους κατοίκους της Μακεδονίας την υψηλή διατροφική αξία των Κρητικών προϊόντων και τη δύναμη των Κρητών επιχειρηματιών».

Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας. Μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι, Φορείς κ.α.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, με δωρεάν πάρκινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα