Η ομάδα της Βραζιλίας που εμπνεύστηκε από τον Άρη

Ομάδα που ονομάζεται ARIS Santa Fe υπάρχει στη Βραζιλία. Οι ιδρυτές της έδωσαν αυτό το όνομα για ν’ αποδώσουν φόρο τιμής στους οπαδούς του Άρη.

Η συγκεκριμένη ομάδα συστάθηκε από μία παρέα το 2008, η οποία έμεινε εντυπωσιασμένη από τον τρόπο με τον οποίο καλωσόρισαν οι φίλαθλοι του Άρη τον Μάρσιο Αμορόσο, εκείνη την χρονιά.

Μετά από δέκα χρόνια ζωής, ο ARIS Santa Fe, με ανάρτησή του στο facebook

εξήγησε από πού εμπνεύστηκε την ονομασία.

Αναλυτικά η ανάρτησή τους, αναφέρει:

"Ακόμη λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από τους καλούς μας φίλους στην Ελλάδα και ειδικά από τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι μας ρωτούν, για ποιον λόγο ονομαζόμαστε κι εμείς Αρης. Θα ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο…

Ο ARIS Santa Fe, είναι μία ομάδα φίλων, η οποία “γεννήθηκε” το 2008 και ονομάστηκε έτσι, σαν φόρος τιμής στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, καθώς οι ιδρυτές της ομάδας, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή που ετοίμασαν οι φίλοι του ΑΡΗ, στον Βραζιλιάνο παίκτη, Αμορόσο, στο ξεκίνημα εκείνης της χρονιάς. Είναι λοιπόν σωστό να πούμε ότι, ο ARIS Santa Fe, ιδρύθηκε για να ευχαριστήσει τ’ αδέρφια μας από την Ελλάδα, για την αγάπη που έδειξαν σε όλους τους Βραζιλιάνους παίκτες και για τον τρόπο και το πάθος με τον οποίο αγαπούν την ομάδα τους.

Είμαστε χαρούμενοι όταν μιλάμε σε όλους εσάς και μοιραζόμαστε την ιστορία μας. Θέλουμε να μάθουμε ακόμη περισσότερα για τον ΑΡΗ, διότι αντιλαμβανόμαστε τις αξίες που πρεσβεύουν αυτά τα χρώματα και βλέπουμε τους φιλάθλους, σαν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα