Η νέα ανάρτηση του Ντίνου Καρύδη για τα όσα είπε ο Κώστας Βουτσάς (ΦΩΤΟ)

Με νέα του ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Instagram, ο Ντίνος Καρύδης απαντά και πάλι στα όσα είχε δηλώσει ο Κώστας Βουτσάς σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ίδιο αλλά και για την κόρη του, Σμαράγδα.

Μάλιστα, παρά το ότι ο Ντίνος Καρύδης είχε κάνει και άλλη ανάρτηση στο Facebook πριν από λίγες μέρες, φαίνεται πως ο θυμός για τα όσα είπε ο Κώστας Βουτσάς δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη.

«Πλανάται

η εντύπωση, ότι τα «βαριά ονόματα» των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα «βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν “ Σαρλό”) Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν) Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)» αναφέρει στην πρόσφατη ανάρτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα