Η Μαρία Κορινθίου εξομολογείται την σοβαρή περιπέτεια με την υπερκόπωση της (VIDEO)

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Μαρία Κορινθίου με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης “Τζόρνταν” στο θέατρο Alhambra.

Η γοητευτική ηθοποιός ανέφερε, μέσα σε όλα, το σοβαρό πρόβλημα υπερκόπωσης που αντιμετώπισε ενώ δήλωση… πλήρη άγνοια για το Globetrotters!

“Έλειψα από το θέατρο γιατί έπαθα κρίση υπερκόπωσης. Το προηγούμενο βράδυ έπαιξα πολύ έντονα, μου ανέβηκε πίεση και βγήκε αίμα από τη μύτη μου. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα ημικρανία, από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Πήγα στην κλινική και μου βρήκαν βρογχοπνευμονία” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά την επιτυχία που σημείωσε το ζεύγος Βαρθακούρη στο Globetrotters, η καλλονή ηθοποιός δήλωσε με χαμόγελο: “Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται το Globetrotters! Δεν ήξερα καν την εκπομπή. Είχα δει κάποια στιγμή πλάνα με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Γιάννης μού εξήγησε που το είχε δει. Εγώ όμως το παιδί μου δεν μπορώ να το αφήσω. Πάντα είναι δέλεαρ τα χρήματα για να κάνεις κάτι αλλά πρέπει να σε αντιπροσωπεύει κιόλας”.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την φάρσα που υπέστη από τον Σάββα Πούμπουρα και στο Best Friend’s Fear.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα