Η μάχη για τα πλέι οφ της Super League: Τέσσερις ομάδες διεκδικούν την 6η θέση στην τελευταία αγωνιστική

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Super League δεν ξεκαθάρισαν την κατάσταση στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου που ακολουθεί, θα διεκδικήσουν το έκτο και τελευταίο εισιτήριο

που απομένει, μιας και ο Άρης έχει εξασφαλίσει από χθες (23/2) την παρουσία του στην εξάδα.

Ο ΟΦΗ έχει ένα μικρό προβάδισμα και στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Λαμία, η οποία είναι θεωρητικά αδιάφορη εφόσον θα καταλήξει σίγουρα στα πλέι άουτ. Με νίκη, οι Κρητικοί θα τερματίσουν στην έκτη θέση ό,τι κι αν συμβεί καθώς δεν εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων. Αντίθετα, σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας του ΟΦΗ, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης που βρίσκεται στο -1 από τον 6ο ΟΦΗ, παίζει στην έδρα της ΑΕΛ, η οποία επίσης δεν έχει ελπίδες για την 6άδα και θα παίξει στα πλέι άουτ.

Ξάνθη και Ατρόμητος που έχουν από 29 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον 6ο ΟΦΗ και -1 από τον 7ο Αστέρα, έχουν πιο δύσκολα παιχνίδια στην τελευταία αγωνιστική.

Η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενόψει πλέι οφ, ενώ ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τους "κιτρινόμαυρους" να θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να σφραγίσουν και μαθηματικά την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να μπουν με τις καλύτερες δυνατές διαφορές στα πλέι οφ.

Όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής διεξάγονται την ίδια ώρα, στις 19:00 την Κυριακή 1η Μαρτίου.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν την 6η θέση και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ:

6η θέση: ΟΦΗ 31 βαθμούς - Παίζει με Λαμία εντός έδρας

7η θέση: Αστέρας Τρίπολης 30 βαθμούς - Παίζει με ΑΕΛ εκτός έδρας

8η θέση: Ξάνθη 29 βαθμούς - Παίζει με ΠΑΟΚ εντός έδρας

9η θέση: Ατρόμητος 29 βαθμούς - Παίζει με Άρη εκτός έδρας

Keywords
Τυχαία Θέματα