"Η λειτουργία του Παιδοογκολογικού του ΑΧΕΠΑ οφείλεται στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη" (VIDEO)

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, προχώρησαν σε μία... ξεχωριστή επίσκεψη στην Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Διευθυντής, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Εκπτώσεις έως -70% στα PAOK

FC Official Stores! Προλαβαίνεις;

Η κάμερα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ βρέθηκε εκεί και κατέγραψε στιγμές, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μιλούν για τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και σημείωσε: «Είναι μία ξεχωριστή αλλά και ευχάριστη επίσκεψη. Θέλουμε και εμείς με την παρουσία μας να βοηθήσουμε, όπως βοηθάει τόσα χρόνια ο κ. Ιβάν Σαββίδης πολλά άτομα και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά. Αυτό θέλουμε. Να χαρούνε τουλάχιστον για λίγο με τις δυσκολίες που έχουν. Να μπορούμε να δώσουμε τουλάχιστον κάτι διαφορετικό σε αυτά τα παιδιά».

Για τη βοήθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του PAOK Action: «Βοηθάει όχι μόνο αυτά τα παιδιά, αλλά και άλλα πολλά. Εμάς μας κάνει χαρούμενους αυτό, όχι μόνο αθλητικά. Περισσότερο στη ζωή, με παιδιά που το έχουν ανάγκη και με την παρουσία μας προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε».

Για το ότι μερικά από τα έσοδα πάνε σε βοήθεια παιδιών όταν αγωνίζεται: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Σαν πατέρας, αν μπορώ με κάποιο τρόπο να δώσω χαρά στα παιδιά, είμαι εδώ για να το προσφέρω».

Από την άλλη, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είπε: «Ο πρόεδρος μας βοηθάει πολλά παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης, στέκονται δίπλα σε πολλά παιδιά που βρίσκονται σε νοσοκομεία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είμαστε χαρούμενοι που γίνεται αυτό. Ευχαριστούμε κ. Σαββίδη που στηρίζεις αυτά τα παιδιά».

Παράλληλα, με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Διευθυντής της Β΄ παιδιατρικής κλινικής, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια: «Σήμερα υποδεχτήκαμε την οικογένειά μας. Για εμάς ο ΠΑΟΚ ανήκει στην οικογένειά μας. Στηρίζει το παιδοογκολογικό εδώ και πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή που μιλάμε το ότι το Παιδοογκολογικό του ΑΧΕΠΑ βρίσκεται σε αυτό το εξαιρετικό επίπεδο οφείλεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και βέβαια στον πρόεδρο της, κ. Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης μας βοηθάει όχι μόνο χρηματικά, αλλά και ηθικά.

Σήμερα, υποδεχτήκαμε τους ανθρώπους μας, οι οποίοι δώσαν πολύ μεγάλη χαρά στα παιδάκια μας. Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι πως η λειτουργία του Παιδοογκολογικού, πραγματικά στηρίζεται στη μεγάλη προσφορά του ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή πληρώνει δύο πανεπιστημιακούς υποτρόφους για να λειτουργεί αξιοπρεπώς το τμήμα αυτό και να προσφέρουμε υγεία και χαρά σε αυτά τα παιδάκια.

Σήμερα τους δώσατε πολύ μεγάλη χαρά και σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα