Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στη μεγάλη γιορτή της Μητρότητας στις 27 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, μέλος του ομίλου Euromedica, στηρίζει το «THE BABY SHOW», τη μεγάλη γιορτή για τους νέους και μελλοντικούς γονείς! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη BABYONLINE με την υποστήριξη της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, της μεγαλύτερης μαιευτικής γυναικολογικής

Κλινικής στη Β. Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα πολύ–θεματικό event που συνδυάζει την αξιόπιστη ιατρική ενημέρωση με τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα παράλληλων δράσεων, όλα σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το θηλασμό, τη διατροφή και τους πρώτους μήνες του βρέφους! Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ. θα υποδεχθούν εργαστήρια, ομιλίες, σημεία δράσεων και ψυχαγωγίας, ενημέρωσης προϊόντων και υπηρεσιών, με στόχο την ενημέρωση και ενθάρρυνση των νέων γονιών για το νέο τους ρόλο.

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ με την ευκαιρία της εκδήλωσης, θα στηρίξει το βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός μέσα από μια όμορφη κοινωνική δράση που έχει σχεδιάσει για εκείνη την ημέρα. Επισκέπτες, οικογένειες και μωρά θα φωτογραφηθούν από επώνυμους φωτογράφους και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του βρεφοκομείου.

Η Είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα