Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με Γκάγκιτς

Ο Τζόρτζε Γκάγκιτς αποτελεί παρελθόν από τον Άρη και επίσημα, καθώς ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Άρης η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Djordje Gagic και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», με την Ιγκοκέα να είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα

του, με τους Βόσνιους να έχουν ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα την μεταγραφή του.

Η εξέλιξη με τον Γκάγκιτς δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος αποδυναμώνεται ενόψει των κρίσιμων αγώνων που βρίσκονται μπροστά του, χωρίς φυσικά να έχει αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης για να καλύψει το κενό του Σέρβου. Για να γίνει αυτό φυσικά θα πρέπει πρώτα να αρθεί το «ban» του Κάιλ Γουίβερ και να εξασφαλίσει η ΚΑΕ ενημερότητα, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται άμεσα να βρει λύση στο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο επηρεάζει το αγωνιστικό μιας και εκτός του ζητήματος που Γκάγκιτς, υπάρχουν και αντιδράσεις από τους παίκτες για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές κάτι που δεν αποκλείεται να επηρεάσει και το ρόστερ με το οποίο θα εμφανιστεί ο Άρης στην Λήμνο για τον αγώνα με τον Ήφαιστο, το Σάββατο στις 15:45.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΕ Άρης, Γκάγκιτς,kae aris, gkagkits