"Η Γουλβς ψάχνει αντικαταστάτη του Μπονατίνι για να τον δώσει δανεικό στον ΠΑΟΚ"

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποκτήσει τον Λέο Μπονατίνι από τη Γουλβς, με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και με υψηλή οψιόν αγοράς.

Ο Δικέφαλος»έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα για τον εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ζητήματα της μετακίνησης του 25χρονου φορ.

Οι «ασπρόμαυροι»

θα πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό, που θα αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα καλύψουν το 50% του συμβολαίου για το δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν, ενώ το υπόλοιπο θα το πληρώσει η Γουλβς.

Οι διαπραγματεύσεις του Μάριο Μπράνκο επικεντρώθηκαν στη ρήτρα αγοράς, με τους Άγγλους να πληρώνουν το περασμένο καλοκαίρι κοντά στα 5.000.000 ευρώ και να αξιώνουν, αρχικά, ένα τέτοιο ποσό, το οποίο μέσα από τις συζητήσεις ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει κάτω κι από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, πό την στιγμή που θα αποχωρήσει ο Μπονατίνι, ο Ραούλ Χιμένεθ θα είναι ο μοναδικός επιθετικός στην διάθεση του προπονητή της ομάδας της Γουλβς και η ανάγκη ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αγγλία, όπως σημειώνει ο ρεπόρτερ της Γουλβς, Tim Spiers, θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του προκειμένου η διοίκηση της ομάδας να «ανάψει» το πράσινο φως για την παραχώρηση του. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι με την Σίτι, «δουλεύοντας» τον δανεισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα