Η γιορτή των tattoo lovers από σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Τατουάζ και ημέρες μοτοσικλέτας στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

H συνάντηση των tattoo lovers της Βόρειας Ελλάδας, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μέσα από ένα φεστιβάλ που γεμίζει την πόλη με μελάνι και γκάζια.

Το Τhessaloniki Tattoo Convention ξεκίνησε σήμερα στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Νέοι και νέες βρέθηκαν σήμερα στο φεστιβάλ για να "χτυπήσουν" ένα τατουάζ της αρεσκείας τους.

Παράλληλα, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν την δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό και προσφέροντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την αγάπη για την τέχνη τους.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει, να μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα κουβαλούν μαζί τους μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Μεγάλοι αλλά και μικροί, θα γίνουν ένα με τον παλμό του φεστιβάλ, με μουσική, διαγωνισμούς, graffiti shows, αλλά και πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το tattoo.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν shows/ live music concerts/ εκθέσεις που θα διασκεδάσουν όχι μόνο όσων ασχολούνται αποκλειστικά με τα τατουάζ, αλλά και με όσους θέλουν να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική του διάσταση, γνωρίζοντας από κοντά σπουδαίους tattoo artists τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες.

Ημέρες Μοτοσυκλέτας στο πλαίσιο του Tattoo Convention

Το φεστιβάλ φέρνει στο επίκεντρο της διοργάνωσης και τις Ημέρες Μοτοσυκλέτας, την έκθεση μοτοσυκλέτας με κλασικές μοτοσυκλέτες, custom κατασκευές και κορυφαίες εταιρείες: MV AGUSTA, ORCAL , HARLEY DAVIDSON , KTM, HUSQVARNA - BAJAJ , TRIUMPH, ROYAL ENFIELD!

Ώρες Λειτουργίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.00 - 00.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-00.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00 - 22.00

Πληροφορίες

Προπώληση 7 ευρώ στο Viva.gr

Είσοδος 7 ευρώ

Τιμή τριημέρου 15 ευρώ

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα