Η Εθνική νίκησε στην Κύπρο και "βλέπει"... μπαράζ

Η Εθνική μας ομάδα εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" του Βελγίου, νικώντας 2-1 με ανατροπή την Κύπρο στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και διατήρησε "ζωντανές" τις ελπίδες της για να αγωνιστεί στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπέρασε τους Βόσνιους και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου, την οποία θα εξασφαλίσει με νίκη επί του Γιβραλτάρ την προσεχή Τρίτη (10/10) στο "Καραϊσκάκη"

για την 10η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Βέβαια, αυτό που χρειάζεται επίσης, είναι να μην αναδειχθεί ως η 9η χειρότερη σε συγκομιδή βαθμών 2η ομάδα των ομίλων της προκριματικής φάσης. Εάν δεν συμβεί αυτό, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ μέσω των αγώνων μπαράζ του Νοεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσμτα που χρειάζεται η Εθνική για να παίξει στα μπαράζ.

Το σημερινό παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε, καθώς ο Σωτηρίου άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό για την Κύπρο. Ωστόσο, η ελληνική αντίδραση ήταν άμεση, με την ανατροπή να έρχεται σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 24΄ ο Μήτρογλου με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 26΄ ο Τζιόλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-2.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ.

Η Ελλάδα είχε μέτρια απόδοση και δεν ικανοποίησε με την αγωνιστική εικόνα της, όμως στο αποψινό παιχνίδι μετρούσε μόνο η ουσία και οι τρεις βαθμοί που κατάφερε να κατακτήσει, παραμένοντας ζωντανή στη "μάχη" για τα μπαράζ.

Συνθέσεις:

ΚΥΠΡΟΣ (Ραν Μπεν Σιμόν): Παναγή, Δημητρίου, Κατελάρης, Αντωνιάδης (63' Αλεξάνδρου), Λαϊφης, Μαργκάσα (85' Μυτίδης), Λαμπάν, Αρτυματάς, Κάστανος (79' Οικονομίδης), Κυριάκου, Σωτηρίου.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (69' Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Σταφυλίδης, Φορτούνης (76' Δώνης), Μήτρογλου (89' Σάμαρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα