Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παπαγεωργίου και η ιστορία για τον πατέρα του (VIDEO)

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχτηκε ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Βασίλης Παπάς.

Παρών στις συναντήσεις ήταν ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ., Βασίλης Οικονόμου, ο περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Νίκο Παπαγεωργίου, έναν εκ των ιδρυτών του ομώνυμου νοσοκομείου. Από την πλευρά του ο κ. Παπαγεωργίου εξήρε τη συμβολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, καθώς επί πρωθυπουργίας θεμελιώθηκε το νοσοκομείο.

«Ευχαριστούμε για όσα έχετε κάνει από καρδιάς. Ήταν ανειλημμένη υποχρέωση ετών να έρθω. Το Παπαγεωργίου είναι ένα στολίδι για την πόλη», σημείωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ..

«Στο πρόσωπο του κ. Παπαγεωργίου αναγνωρίζω έναν ευεργέτη. Είναι σημαντικό σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης να υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι έχουν μια ευρύτερη υποχρέωση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, η οποία δεν εξαντλείται απλά στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Παπαγεωργίου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την επίσκεψή του, του είπε πως οι δύο οικογένειες Παπαγεωργίου και Μητσοτάκη συνδέονται απόλυτα, αφού μπορεί η οικογένεια Παπαγεωργίου να ήταν δημιουργός, αλλά το νοσοκομείο έγινε με τη συμβολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Θυμάμαι το εξής χαρακτηριστικό: του είπα την πρόθεσή μου να χτίσω το νοσοκομείο και μου λέει "κ. Παπαγεωργίου, αν θέλετε να το δείτε να τελειώνει και να το χαρείτε χτίστε το μόνος σας". Αυτό εισακούστηκε και σήμερα ότι γίνεται οφείλεται στη βοήθεια της τότε Πολιτείας», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα