Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για τις έρευνες εντοπισμού της 83χρονης στη Χαλκιδική

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενης 83χρονης κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί για λήψη θαλάσσιου λουτρού στη θαλάσσια περιοχή ''ΧΑΝΙΩΤΗ'' Χαλκιδικής, απογευματινές ώρες χθες, και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό της ανωτέρω από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά σκάφη, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ.

Παράλληλα, έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύτες της ΕΟΔ.

Πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε και περισυνελέγη από ιδιωτικό σκάφος η ανωτέρω, χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή ''ΞΕΝΙΑ'' Χαλκιδικής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα